Team Commit-IT

Maak uitgebreid kennis met de teamleden van Commit-IT door uw muis op een foto te plaatsen.


Albert Erisman
Cor Worms
Ad Kil
Bonnie van Lambaart
Koert Metz
Leon Zwirs
Mark Mensink
Michael Riesenbeck
Pierre van den Heijkant
Ingmar Snippe
Contact en op de koffie bij Commit-IT
Over Commit-IT

Commit-IT staat voor commitment.

 

Commitment naar onze klanten, onze medewerkers, onze partners, onze kwaliteit en de afspraken die wij maken. Dit is waar wij voor staan, hoe wij ons dagelijks gedragen en waar u ons op kunt aanspreken.

 

Wij zorgen dat u zich klant voelt, dat we u ondersteunen zoals u gevraagd heeft en minder zorgen heeft. Wij horen en merken dat bedrijven zich geen klant meer voelen bij de bedrijven die hun bedienen. Wij zorgen dat onze medewerkers zich betrokken voelen.

 

Pas als onze medewerkers zich betrokken voelen, kunnen ze optimaal presteren. Je ‘niet een nummer voelen’ binnen ons bedrijf.

 

Commit-IT zorgt voor invulling aan de partnerships die ze aangaan. Samen werken en in elkaar investeren, maakt dat jij elkaar kunt versterken. Geen inhoudsloze samenwerking of partnerships. Vandaar dat Commit-IT ook selectief is in het aangaan van het aantal partnerships.

 

Ons team levert kwalitatief goed werk: geen klussen afraffelen of half werk leveren, maar u leveren wat u gevraagd heeft.

 

‘Doe wat je zegt en zeg wat je doet’; Commit-IT komt haar afspraken na. Geen slimme afspraken en contracten met allerlei clausules; gewoon doen wat je zegt.

 

Het lijkt allemaal zo simpel en voor de hand liggend. Maar niets is minder waar want continue merken wij dat klanten voor ons kiezen en bij ons blijven omdat wij bovenstaande uitgangspunten iedere dag waarmaken waar andere ze met voeten treden. Kortweg roepen onze klanten: Commit-IT is een kennishuis dat haar afspraken nakomt en waar maakt.

 

Dit doen we al 10 jaar, zit volledig in onze genen en is het commitment wat we zijn aangegaan bij de oprichting. Altijd ons kompas geweest voor nu en ook in de toekomst.

 

Wij verwelkomen u graag binnen ons klantenbestand.

 

commit-tagline