De professionaliteit van een grote organisatie en de flexibiliteit van een kleine.
Wij zijn overtuigd van de uitwijkoplossing van Commit-IT! - De Groot
Commit-IT is een echte partner; daar kunnen anderen een voorbeeld aan nemen! - Deventer Ziekenhuis
Het hele traject is naar alle tevredenheid uitgevoerd
Commit-IT is pas tevreden als het echt 100% is! - Gemeente Huizen
Het was een intensief traject, maar het eindresultaat is zeer de moeite waard! - Gemeente Lansingerland
De ervaringen met Commit-IT zijn goed en daarom vroegen wij hen mee te doen in de aanbesteding voor verhoging van de security.
Als een tierelier.
Wij wilden het nieuwe werken: anytime, anywhere, any device. Dat kan nu.
Een beveiligd en betrouwbaar draadloos netwerk is essentieel binnen een zorgomgeving.
Maandag kon iedereen weer gewoon aan de slag, precies zoals de gemeente wenste
Binnen zes weken was alles online! - Mijn Album
We hebben SonicWall om schadelijk verkeer buiten de deur te houden! - Van Veen Advocaten
Virtualisatie

Is virtualisatie een nieuw speeltje van de IT afdeling of draagt het bij aan de performance van uw organisatie? Welke toegevoegde waarde ervaren de werknemers? Zij zijn tenslotte de drijvende kracht achter het resultaat.

‘Efficiënt’ is de gemene deler bij alle voordelen van virtualisatie. Of het nu gaat om het virtualiseren van de werkplek (VDI), de servers of de storage oplossing.

De virtuele werkplek stelt werknemers in staat om hun eigen werkplek vanaf iedere locatie (en met ieder apparaat) te gebruiken. Efficiënt om gaan met tijd en plaats; mobiel werken ten top!

Met de inzet van servervirtualisatie worden de aanwezige resources efficiënt benut. Resources in de zin van hardware maar ook resources in de zin van IT medewerkers. Beheer wordt vele malen efficiënter: nieuwe applicaties kunnen sneller geïmplementeerd worden, downtime is verleden tijd en alles is gestandaardiseerd.

De vraag van de organisatie naar steeds meer opslag, dwingt om efficiënter met storage om te gaan. Door storagevirtualisatie is het mogelijk snel extra opslag ter beschikking te stellen. Het type en merk doet er niet meer toe: alles voldoet en de gebruiker merkt er niets van.

De werknemers vragen een 24x7 beschikbaarheid van haar hulpmiddelen en informatie én eindelijk kan de organisatie dit met vol vertrouwen garanderen. Een efficiënte en flexibele organisatie, slagvaardig opererend op haar werkterrein.

Moet uw organisatie nu ook volledig gevirtualiseerd worden? Welke efficiëntie kunt u behalen? En welke optie moet ik wel of niet kiezen? De consultants van Commit-IT kunnen de antwoorden op deze vragen samen met u achterhalen. Vervolgens kunnen wij de keuzes voor u implementeren.

Graag komen wij met u in contact om naar u te luisteren.

virtualisatie klanten