De professionaliteit van een grote organisatie en de flexibiliteit van een kleine.
Wij zijn overtuigd van de uitwijkoplossing van Commit-IT! - De Groot
Commit-IT is een echte partner; daar kunnen anderen een voorbeeld aan nemen! - Deventer Ziekenhuis
Het hele traject is naar alle tevredenheid uitgevoerd
Commit-IT is pas tevreden als het echt 100% is! - Gemeente Huizen
Het was een intensief traject, maar het eindresultaat is zeer de moeite waard! - Gemeente Lansingerland
De ervaringen met Commit-IT zijn goed en daarom vroegen wij hen mee te doen in de aanbesteding voor verhoging van de security.
Als een tierelier.
Wij wilden het nieuwe werken: anytime, anywhere, any device. Dat kan nu.
Een beveiligd en betrouwbaar draadloos netwerk is essentieel binnen een zorgomgeving.
Maandag kon iedereen weer gewoon aan de slag, precies zoals de gemeente wenste
Binnen zes weken was alles online! - Mijn Album
We hebben SonicWall om schadelijk verkeer buiten de deur te houden! - Van Veen Advocaten
Security

Tegenwoordig verwachten gebruikers dat ze altijd en overal kunnen werken. En met allerlei soorten communicatie middelen. Sociale netwerken integreren met het bedrijfsnetwerken. De scheiding binnen en buiten is compleet vervaagd. ‘Bring your own’ wordt ook ‘bring it wrong’!

 

Bescherming is cruciaal aan de rand van het bedrijfsnetwerk waar gevoelige informatie achter ligt. Maar ook weten wat er werkelijk binnen het netwerk gebeurt, door wie, via welke applicaties en via welk apparaat. De juiste Security oplossingen helpen niet alleen kwaadaardige zaken buiten het netwerk te houden maar analyseren en reguleren alles wat binnen het bedrijfsnetwerk gebeurt.

 

Een geavanceerde Next Generation firewall geeft volledig inzicht en controle op alle niveaus: netwerk, gebruikers, applicaties, servers en storage en beschermt tegen alle soorten risico’s. Termen als ‘intrusion prevention’, ‘application intelligence en control’ en ‘enforced antivirus’ doen hun intrede en dragen bij aan het al oude principe: afblijven van dat wat van mij is!

 

Oplossingen voor de security van e-mail zijn veelal gericht op het herkennen en tegenhouden van ‘het kwade’. Commit-IT is er voorstander van een oplossing die zich richt op het goede: het afleveren van ‘goede’ e-mail. SonicWALL biedt deze met haar (virtuele) e-mail security oplossing.

 

De Security consultants bij Commit-IT overzien het complete spectrum waar uw security oplossing centraal in staat: het interne netwerk gekoppeld aan servers en storage met gevoelige informatie, de wensen van de gebruikers, de externe connecties en de verschillende cliënts.

 

Commit-IT verzorgt het gehele traject van wensen en eisen, tot selectie van de juiste oplossing en implementatie. Wij nemen verantwoordelijkheid en al uw zorgen uit handen.

 

Graag komen wij met u in contact om naar u te luisteren.

security klanten