De professionaliteit van een grote organisatie en de flexibiliteit van een kleine.
Wij zijn overtuigd van de uitwijkoplossing van Commit-IT! - De Groot
Commit-IT is een echte partner; daar kunnen anderen een voorbeeld aan nemen! - Deventer Ziekenhuis
Het hele traject is naar alle tevredenheid uitgevoerd
Commit-IT is pas tevreden als het echt 100% is! - Gemeente Huizen
Het was een intensief traject, maar het eindresultaat is zeer de moeite waard! - Gemeente Lansingerland
De ervaringen met Commit-IT zijn goed en daarom vroegen wij hen mee te doen in de aanbesteding voor verhoging van de security.
Als een tierelier.
Wij wilden het nieuwe werken: anytime, anywhere, any device. Dat kan nu.
Een beveiligd en betrouwbaar draadloos netwerk is essentieel binnen een zorgomgeving.
Maandag kon iedereen weer gewoon aan de slag, precies zoals de gemeente wenste
Binnen zes weken was alles online! - Mijn Album
We hebben SonicWall om schadelijk verkeer buiten de deur te houden! - Van Veen Advocaten
Netwerken

In de afgelopen jaren was een netwerk bedoeld om gebruikers vanaf een vaste plek te connecten met de ICT voorzieningen. Maar dit voldoet niet meer aan de eisen van de organisatie.

 

Mensen, informatie en apparaten moeten veilig, betrouwbaar en naadloos met elkaar verbonden worden; binnen en buiten de organisatie. Een veilig geïntegreerd netwerk voor data, spraak en video.

 

Uw netwerk is het zenuwstelsel van uw organisatie geworden: intelligent, betrouwbaar en grenzeloos. Opgebouwd uit wired en wireless, public en private, secure en insecure.

 

Cruciaal voor een nieuw netwerk is het netwerk ontwerp. De eerste stap voor de consultants van Commit-IT is het in kaart brengen van de functionele eisen aan het netwerk: VoIP, Wi-Fi, VPN, video conference, streaming media etc. De consultants vertalen dit functionele ontwerp naar een technisch ontwerp: technische beschrijving en benodigde componenten.

Niet alleen wordt gebruik gemaakt van technologie en standaarden die zich in de praktijk bewezen hebben, maar passen we ook 'lessons learned' uit andere projecten toe.

 

Commit-IT neemt de verantwoordelijkheid voor het gehele traject want de implementatie wordt ook voor u verzorgd. Wij nemen al uw zorgen uit handen.

 

Uw netwerk is een kritisch onderdeel geworden binnen uw organisatie en dat vraagt specialisten voor het ontwerp, de implementatie en het beheer. De consultants van Commit-IT zijn specialist.

 

Graag komen wij met u in contact om naar u te luisteren.

netwerk klanten